Jump to content


Friends, we are happy to invite you to our NEW Global Kaspersky Club! Please follow this link www.kasperskyclub.com , sign-in and enjoy our new platform!


Photo

Kaspersky on my computer won't install.


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 09 August 2007 - 05:46 PM

I try to install kav 6 nothing and 7 nothing too. I buy kaspersky then instal it works tan abaut 29 day laiter it wont work than i it unistal. then this problem. Help me plz

Attached Thumbnails

  • help.JPG

Edited by kilis, 09 August 2007 - 05:47 PM.

My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#2 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 09 August 2007 - 05:50 PM

what was you previous AV?
http://twitter.com/kaspersky_club

#3 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 09 August 2007 - 05:52 PM

Kav 6
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#4 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 09 August 2007 - 05:54 PM

I mean before KAV 6
http://twitter.com/kaspersky_club

#5 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 09 August 2007 - 05:56 PM

It was kav 6 on this pc was fresh instaled. The very first antivirus. On my pc.
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#6 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 09 August 2007 - 08:25 PM

How did you remove v6 before you installed v7?
http://twitter.com/kaspersky_club

#7 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 10 August 2007 - 09:59 AM

Just fromm add remove. before kaspersky wont start on my pc. then i do this. Somthing is wrong on my pc.
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#8 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 10 August 2007 - 10:15 AM

What is your firewall?
http://twitter.com/kaspersky_club

#9 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 10 August 2007 - 10:18 AM

Windows firewall.
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#10 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 10 August 2007 - 10:21 AM

Try running the removal tool and then reinstall

Attached Files


http://twitter.com/kaspersky_club

#11 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 10 August 2007 - 10:22 AM

I must to run to safe mode?
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#12 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 10 August 2007 - 11:37 AM

Yes
Start pc in safe mode--> run the tool--> restart--> run ccleaner (www.ccleaner.com) --> reinstall

Let's see if this is working
http://twitter.com/kaspersky_club

#13 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 10 August 2007 - 11:58 AM

i can't set up the safe mode on boot my keybord don't work.
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS

#14 Sjoeii

Sjoeii

    Kaspersky Club Project Manager

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4591 posts

Posted 10 August 2007 - 12:08 PM

try and run a scan over here
http://www.kaspersky.com/virusscanner
http://twitter.com/kaspersky_club

#15 kilis

kilis

    Rookie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 10 August 2007 - 12:25 PM

It's scaniing now
My PC info: Intel Core 2 Dou E8400 @ 3.0 Ghz l 2 GB Ram l Nvidia GeForce 8600GT 512 MB l 500GB HD l Windows XP (263GB) KAV 8 and Ubuntu 8.04 (200GB) LTS