Jump to content


Friends, we are happy to invite you to our NEW Global Kaspersky Club! Please follow this link www.kasperskyclub.com , sign-in and enjoy our new platform!


Photo
- - - - -

I can not reach the official forum (again)


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Kilauea

Kilauea

    Crew Chief

  • Global Moderators
  • PipPipPipPip
  • 264 posts

Posted 03 November 2006 - 08:48 PM

Hi,

i can not access Kaspersky.com, not the official forum, the website also Newsreader is down. I guess it is a local problem, is it ?

But i managed to load build 411 rebuild (but can not activate it), please let me know what is going on. :)

Why is this called 411 rebuild but not 412 ?

Is this a "real" RC ?

btw. Kis crashed while installing because activationservers are down and there is no timeout. ;)

Keep me informed. :)



Kilauea

#2 ren

ren

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Posted 03 November 2006 - 09:16 PM

hello,

btw. Kis crashed while installing because activationservers are down and there is no timeout. ;)

same here so no update after ^^ argh :) so Keep us informed :)

Edited by ren, 03 November 2006 - 09:16 PM.


#3 Kilauea

Kilauea

    Crew Chief

  • Global Moderators
  • PipPipPipPip
  • 264 posts

Posted 03 November 2006 - 09:26 PM

I have now reached the updateservers :) even Kaspersky.com is back but unfortunatly not the forum.

The beta-codes are not accepted :)

I had to use my commercial key. ;)



Kilauea

#4 Lucian Bara

Lucian Bara

    Jedi Master

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 912 posts

Posted 03 November 2006 - 09:42 PM

Yes
apparently the only modules that differ in the rebuild are the http parser and the pdm module. I think thsi means that wmp streaming problems are solved.
Intel Core 2 Duo E4500 @ 2,2GHz, Msi Asus P5PL2-E, 2048MB-DDR2 (2*1024), Leadtek PX6600 256MB, Teac DV-W516GA, Leadtek tv2000 xp Expert, HDD 200GB*2 (sata/sata2)

#5 Kilauea

Kilauea

    Crew Chief

  • Global Moderators
  • PipPipPipPip
  • 264 posts

Posted 03 November 2006 - 10:02 PM

Thanks.

Forum is back ! ;) But i guess not for long......




Kilauea





edit: It is down again.... but i think its down for all, "2 User´s are browsing this forum"



Kilauea

#6 Lucian Bara

Lucian Bara

    Jedi Master

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 912 posts

Posted 03 November 2006 - 10:08 PM

i can't access it at all.
Intel Core 2 Duo E4500 @ 2,2GHz, Msi Asus P5PL2-E, 2048MB-DDR2 (2*1024), Leadtek PX6600 256MB, Teac DV-W516GA, Leadtek tv2000 xp Expert, HDD 200GB*2 (sata/sata2)

#7 Kilauea

Kilauea

    Crew Chief

  • Global Moderators
  • PipPipPipPip
  • 264 posts

Posted 03 November 2006 - 10:30 PM

From the build post in the Russian section http://forum.kaspers...S...=15&t=24345

Babelfish translation:

"This assembling to 95% - MP1 KIS/KAV. It is transmitted to the testing all interested persons and 10.11.2006 will become MP1, if not it is found critical problems. It is differed from yesterday's in terms of the recoil of change in analyzer http, which did not help flow video, but, possibly, negatively it affected the general productivity of system. Furthermore, is repaired critical error under Windows nt4. GRNIC"

Say COOL! wub.gif




Kilauea

#8 Whizard

Whizard

    Professional

  • Global Moderators
  • PipPipPipPip
  • 454 posts

Posted 03 November 2006 - 11:22 PM

Appears to be for me. Routing changed. Aparently DDOS attack on the provider.
Networking and Security Guru
~^Whizard^~