Jump to content


Friends, we are happy to invite you to our NEW Global Kaspersky Club! Please follow this link www.kasperskyclub.com , sign-in and enjoy our new platform!


Photo

Boot up slow for my Kaspersky


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tim in Va.

Tim in Va.

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 12 July 2007 - 11:41 PM

This maybe in my head, i never noticed till her lately but it takes forever for my Kaspersky 6.0 to load in, my computer boots up quick, kinda pauses (looks like its loaded ) then seems like forever till my kaspersky icon shows up, any idea's?
sometimes it takes so long that my windows bubble will pop up & say "your virus protection is turned off, click here to fix it" and give it a few more seconds & it loads in.

I've run cleaner after cleaner, done all scans in my kaspersky (i have the internet security 6.0) done all i know to do, looked into my msconfig at my startups & services tryn to clean them up.
I even done a system restore.
Like i said i never really paid alot of attention but i do think that it hasnt took this long to load in before.

thanks , tim

Attached Files



#2 Lucian Bara

Lucian Bara

    Jedi Master

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 912 posts

Posted 12 July 2007 - 11:45 PM

hello
you should move to v7: http://forum.kaspers...showtopic=11188
build 124 (release in other countries) or 125
Intel Core 2 Duo E4500 @ 2,2GHz, Msi Asus P5PL2-E, 2048MB-DDR2 (2*1024), Leadtek PX6600 256MB, Teac DV-W516GA, Leadtek tv2000 xp Expert, HDD 200GB*2 (sata/sata2)